Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

NOBO Fjord 1000W

74 000.- Ft/db

NOBO Fjord fűtőpanel, 1000 W-os teljesítménnyel. Kiváló lehetősége a lakás elektromos fűtési rendszerének kialakításához. A panel mérete egy 14 m2 szobát képes befűteni melynek a maximális légköbmétere 37 m3 lehet.

Nobo paneljeink extra védelemmel ellátva, biztonságos kicsik és nagyok számára egyaránt.

Minden Fjord fűtőpanelnek kötelező a saját termosztátja, ezáltal minden helyiséget külön-külön tudunk fűteni, hőmérsékletét szabályozni. Alap termosztát mellett van lehetőség wifis és ECO-HUB kiegészítő megvásárlására, mellyel telefonon irányíthatóvá válik fűtési rendszerünk.

A termosztát nem képezi az ár részét, így az külön megvásárolandó a termékhez.

  • Várható szállítási idő: 2-3 munkanap
Válassz hozzá termosztátot:
NOBO 2R termosztát
NOBO 2R termosztát

26 000.- Ft

NOBO 2TE termosztát
NOBO 2TE termosztát

13 000.- Ft

Nobo Fjord panel, egy norvég gyártású, megbízható és minden területen kiforrott technológiát tartalmazó fűtőegység. A piacon azt egyik legtöbbet eladott termék, mely kielégíti minden lakossági, vállalati és ipari igényt. Formája kerekített, sarkokat mellőző, sajátos megjelenést eredményező, mely által biztonságos és élhető környezetet tudunk biztosítani családunk számára. Nobo panelt választunk, elfelejthetjük a klasszikus poros, sok lamellázatú, takaríthatatlan olaj és fűtőradiátorok elavult technológiáját. A Fjord minden centiméterében az egészséges, energetikai szabványoknak maximálisan megfelelő, új modern fűtési technológia, mely igazodik a mostani modern és energiatakarékos, zöldenergia felhasználás lehetőségéhez. A fűtőpanelek elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő 0,05°C pontossággal érzékel, mely a lehető legegyenletesebb hőtartást biztosítja. A fűtőpanelek csak 0,5 W készenléti fogyasztással rendelkeznek, iparágában elsőként. Mindezek az újítások energiatakarékosabb üzemeltetést, az új lamellaformák pedig alacsonyabb felületi hőmérsékletet biztosítanak. A termosztátok, 0,5°C-os pontossággal vezérelhető, így igazán finomhangoltan tudjuk a hőmérsékletet beállítani. A Nobo Fjord egy modern levegő-áramoltatású fűtőpanel elülső légráccsal, kifejezetten arra tervezve, hogy egyenletesen oszlassa el a meleget a szobában. Az új és továbbfejlesztett levegő-kiáramlási pontok a fűtőpanel előtt optimális hőelosztást és klasszikus, időtlen formai kialakítást biztosítanak. Az eredmény megfelelő hőmérséklet a helyiség minden pontjában. A Nobo Fjord a bele kerülő port nem égeti el, ezáltal hozzájárul az egészséges belső légtér megteremtéséhez. Ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, a Nobo Fjord sok versenytársa nem képes fenntartani az állandó benti hőmérsékletet. A Nobo Fjord ezzel szemben tartja a beprogramozott hőfokot a külső hőmérséklet bármilyen ingadozása ellenére is. A fűtőpanel termosztátját a készülék tetején lehet elhelyezni, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást. Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
Teljesítmény

1000 W

Feszültség

230 V

Konnektorba csatlakozható

Igen

Alaptartozékok

Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz

Szín

Fehér

Védelmi fokozat

IP 24

Kettős szigetelés

Igen

Fröccsenő víz védelem

Igen

Elektronikus termosztát

NCU termosztát

Max. felületi hőmérséklet

80 C

Túlmelegedés gátló

Igen

Szag- és hangtalan működés

Igen

Fűtéstechnológia

Konvekciós

Meleg levegő kiáramlás

Előlapon

Programozás lehetőség

NCU termosztáttal

Szélessége

73 cm

Magassága

40 cm

Vastagság

9 cm

loader
Az oldal betöltése...
EU EU