Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

NOBO 100W/m2 fűtőszőnyeg 1000W - 10,2 m2

138 800.- Ft/db

A NOBO Fűtőszőnyegek egy egyedülálló megoldás. Minden olyan háztartás, ipari és vállalati helység számára, hol az utólagos padlófűtés nem megoldható vagy alapból villanyfűtést terveznek. Meleg és hidegburkolat alá egyaránt telepíthető.

  • Várható szállítási idő: 2-3 munkanap
A Nobø padlófűtés tökéletes vezérlőegysége a méltán népszerű NTB 2R. Amikor a Nobø padlófűtés-termosztátjának fejlesztésén dolgozunk, a használhatóságot tekintettük fő szempontnak. A helyi és központi vezérléssel is üzemeltethető termosztátot a piac rögtön megszerette, hiszen rendkívül könnyen integrálható a Nobo koncepció részeként is. A Nobo fűtőszőnyegei gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Alacsony építésű öntött padlószerkezetekben, például felújítási munkálatoknál is használhatók. Számos különböző méretben érhető el, 60 W-tól 1800 W-ig. A méretek a fűtőszőnyegek hosszúságértékei, a szélességük pedig egységesen 50 cm, a hordozóanyagot természetesen a helyiség adottságainak, illetve egyéni igényeiknek megfelelően szabadon méretre vághatják. A fűtőszőnyeget nem lehet olyan berendezési tárgyak, bútorok alá telepíteni, melyek nem engedik a levegőt áramlani. A fűtőszőnyeg kivitelezését nem vállaljuk, de telepítési útmutatót minden esetben mellékelünk mely alapján egy burkoló teljes biztonsággal tudja elhelyezni a megfelelő rétegrendben. Fontos! Minden fűtőszőnyeg ohmikus ellenállását a telepítés következő fázisaiban kötelező megmérni:Kibontáskor, lerakás előtt és lerakás után. CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK Az új NOBO fűtőszőnyegek:

• Kellemes és láthatatlan komfort
• A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
• NTB 2R energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható és ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
• NTB 2R termosztát adaptív indítása kényelemet biztosít
• NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető A fűtőszőnyegekre 10 év garancia vonatkozik, aminek elengedhetetlen feltétele a szakszerű telepítés. Az ehhez mellékelt telepítési útmutatót mindenképpen mutassák meg a kivitelező szakembereknek.
Teljesítmény

100W/m2

Vastagság

3mm

Szélesség

50 cm

loader
Az oldal betöltése...
EU EU