Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

NOBO Oslo 2000W

99 000.- Ft/db

A NOBO Oslo egy új, modern fűtési rendszer egyik tagja. Digitális hőérzékelője már 0,05°C pontossággal érzékel, így azonnal reagál a hőmérséklet ingadozásra. 0,5 W készenléti fogyasztása pedig egy energiatakarékos, minden energetikai szabványnak megfelelő fűtési rendszert eredményez. 

A Nobo Oslo 2000 W-os fűtőegység egy 28 m2-es alapterületű szoba vagy helyiség befűtésére alkalmas melynek a maximális légköbmétere 75 m3.

  • Várható szállítási idő: 2-3 munkanap
Válassz hozzá termosztátot:
NOBO 2R termosztát
NOBO 2R termosztát

26 000.- Ft

NOBO 2TE termosztát
NOBO 2TE termosztát

13 000.- Ft

A NOBO Oslo egy új, modern fűtési rendszer egyik tagja. Digitális hőérzékelője már 0,05°C pontossággal érzékel, így azonnal reagál a hőmérséklet ingadozásra. 0,5 W készenléti fogyasztása pedig egy energiatakarékos, minden energetikai szabványnak megfelelő fűtési rendszert eredményez.  A Nobo Oslo 2000 W-os fűtőegység egy 28 m2-es alapterületű szoba vagy helyiség befűtésére alkalmas melynek a maximális légköbmétere 75 m3. A Nobo termosztátjai igen pontosak már 0,5 fokonként finomhangolható, és sokkal konzisztensebbek a változó külső hőmérséklettel szemben, mint más fűtésrendszerek. Míg más fűtőpaneleknek gondot okoz az állandó hőmérséklet biztosítása, a Nobo a termosztát segítségével tartja a belső hőmérsékletet a kinti időjárási viszonyoktól függetlenül. Az eredmény: sokkal kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtés – személyre szabottan.   A Nobo Oslo klasszikus, fehér acél frontja, letisztult vonalai modern, időtlen megjelenést biztosítanak neki. A Nobo Oslo bármilyen stílusú lakásba jól illeszkedik. Igény szerint falra szerelhető, de gurulhat kerekeken is, ha mobillá szeretnénk alakítani. Fűtési elve azon alapul, hogy a hideg levegő alulról beáramlik a fűtőpanelbe, majd a meleg levegő felül távozik.   A paneleket az új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkező NCU termosztátokkal vezérelhetjük, melynek köszönhetően a kívánt hőmérséklet pontosabban beállítható, így egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtés valósulhat meg az otthonunkban.   A fűtőpanel termosztátja a készülék tetején van elhelyezve, mely kényelmes használatot biztosít, ugyanakkor a hőérzékelő elektronika a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet. Ennek köszönhetően a termosztát visszatérő levegőt elemzi, így biztosítva a pontos hőmérséklet beállítást.    Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.
Teljesítmény

2000 W

Feszültség

230 V

Konnektorba csatlakozható

Igen

Alaptartozékok

Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz

Szín

Fehér

Védelmi fokozat

IP 24

Kettős szigetelés

Igen

Fröccsenő víz védelem

Igen

Elektronikus termosztát

NCU termosztát

Max. felületi hőmérséklet

80C

Túlmelegedés gátló

Igen

Szag- és hangtalan működés

Igen

Fűtéstechnológia

Konvekciós

Meleg levegő kiáramlás

Felül

Programozás lehetőség

NCU termosztáttal

Szélessége

113 cm

Magassága

40 cm

Vastagság

9 cm

loader
Az oldal betöltése...
EU EU