Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Vállalati infokommunikációs és mobilfejlesztések valamint felhőalapú online üzleti szolgáltatások bevezetése a Kelet-Solar Kft.-nél

A Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02103
A Kedvezményezett neve: Kelet-Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság
Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 9 145 200 Ft
Támogatás mértéke: 40,00%
Szerződött visszatérítendő támogatás összege: 11 431 500 Ft
Projekt teljes költsége: 22 863 000 Ft
 

Projekt tartalmának bemutatása

A fejlesztés célja egy olyan vállalatirányítási rendszer létrehozása, mely átláthatóan, gyorsan lekezeli az ügyféllel kapcsolatos összes feladatot, rendezi a leltárkészletet, információt ad a beszerzéshez, rögzíti a könyvelési anyagokat, adatokat és azokat a vezetés le tudja kérdezni, anélkül, hogy elmozdulna a munkahelyéről. A projekt keretében helyben telepített saját szoftverek illetve felhőalapú, online üzleti szolgáltatások bevezetésére kerül sor.

A beruházás keretében 11 funkcionális terület bevezetését tervezzük A fejlesztés rövid távú célja, hogy vállalkozásunk napi működése hatékonyabbá váljon, a bevezetendő magas színvonalú IKT alkalmazások korszerű és megbízható háttértámogatást nyújtsanak a különböző vállalati folyamatok menedzseléséhez. Mindez erőforrásokat takarít meg azzal, hogy az egyes munkafolyamatok időigénye kevesebb lesz, továbbá javul a munkavégzés minősége.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.08.30.

loader
Az oldal betöltése...
EU EU