Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Villanyfűtés modern köntösben - avagy ha van napelem, hogyan tovább?

2022-ben robbant a bomba mely szerint elengedik a rezsicsökkentést. Háztartások százai indultak napelemet telepíttetni, mert tudták, látták hogy komoly gond lesz a villanyszámlák körül. Igen ám, de mi akkor a helyzet ha a villannyal már egyenesben vagy, de akkor is ott a gáz, melynek hatósági áras létét szintén elengedték.

Most akkor 18 fok lesz, meg duplapaplan, pulóverben alvás és egyebek?

Ne hagyd, hogy a fizetésed nagyrésze a rezsire menjen. Válts zöld energiáéra, és mi segítünk egy minimális rezsijű ház kialakításában.

Hallottál már a norvég minőségű Nobo rendszerekről?

Telepített napelemed mellett biztos gondoskodtál a klímáról is mely inverteres így hűt is na de fűt is ha kell. Viszont, a padló még mindig hideg, sőt a falak is, nem adja azt a komfortérzetet amit elvársz. Erre kiváló a Nobo fűtési rendszere melyhez csak dugaljra van szükséged és indulhat is a padlófűtésed és a falra szerelhető radiátorfűtésed is, szimplán villany energia felhasználásával.

A NOBO Fűtőszőnyegek egy egyedülálló megoldás. Minden olyan háztartás, ipari és vállalati helység számára, hol az utólagos padlófűtés nem megoldható vagy alapból villanyfűtést terveznek.

Meleg és hidegburkolat alá egyaránt telepíthető.

A Nobø padlófűtés tökéletes vezérlőegysége a méltán népszerű NTB 2R. Amikor a Nobø padlófűtés-termosztátjának fejlesztésén dolgozunk, a használhatóságot tekintettük fő szempontnak. A helyi és központi vezérléssel is üzemeltethető termosztátot a piac rögtön megszerette, hiszen rendkívül könnyen integrálható a Nobo koncepció részeként is.

A Nobo fűtőszőnyegei gyorsan és egyszerűen telepíthetők. Alacsony építésű öntött padlószerkezetekben, például felújítási munkálatoknál is használhatók. Számos különböző méretben érhető el, 60 W-tól 1800 W-ig.

A méretek a fűtőszőnyegek hosszúságértékei, a szélességük pedig egységesen 50 cm, a hordozóanyagot természetesen a helyiség adottságainak, illetve egyéni igényeiknek megfelelően szabadon méretre vághatják. A fűtőszőnyeget nem lehet olyan berendezési tárgyak, bútorok alá telepíteni, melyek nem engedik a levegőt áramlani.

A fűtőszőnyeg kivitelezését nem vállaljuk, de telepítési útmutatót minden esetben mellékelünk mely alapján egy burkoló teljes biztonsággal tudja elhelyezni a megfelelő rétegrendben.

Fontos! Minden fűtőszőnyeg ohmikus ellenállását a telepítés következő fázisaiban kötelező megmérni:Kibontáskor, lerakás előtt és lerakás után.

CSEMPERAGASZTÓBA HELYEZHETŐ FŰTŐSZŐNYEGEK

Az új NOBO fűtőszőnyegek

• Kellemes és láthatatlan komfort
• A fűtőszőnyeg teljes felülete öntapadós, mely könnyű installációt biztosít
• NTB 2R energiatakarékos termosztáttal pontos hőfok beállítást biztosítható, mely programozható és ECO Hub okostelefonos rendszerről is vezérelhető
• NTB 2R termosztát adaptív indítása kényelemet biztosít
• NOBO Energy Control - távvezérléssel bővíthető

A fűtőszőnyegekre 10 év garancia vonatkozik, aminek elengedhetetlen feltétele a szakszerű telepítés. Az ehhez mellékelt telepítési útmutatót mindenképpen mutassák meg a kivitelező szakembereknek.

A Nobo a világ egyik vezető fűtőpaneleket és fűtéstechnikai eszközeit gyártó cége. Több mint 25 éves szakmai múlttal, norvég minőségben gyártja és forgalmazza a termékeit. 5+5 éves gyártói garanciát vállal arra, hogyha ezzel fűtesz, biztos lehetsz benne, hogy azt kapod amit megvettél.

Termékei között megtalálod a fűtőpaneleket:

https://keletsolar.hu/termekek/nobo--fjord-futopanelek/5

https://keletsolar.hu/termekek/nobo--oslo-futopanelek/7

Termosztátokat, kiegészítők:

https://keletsolar.hu/termekek/kiegeszitok/1

Padlófűtést keresel? Itt azt is megveheted:

https://keletsolar.hu/termekek/nobo--futoszonyegek/10

loader
Az oldal betöltése...
EU EU