Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Válassz kivitelezőt - 3 tény amit mindenképp vizsgálj meg!

Napenergia otthonodban: Hogyan válassz megbízható napelemtelepítő céget?

Az energiahatékonyság és környezetvédelem szempontjából egyre fontosabbá válik a napenergia hasznosítása otthonainkban. Erre az EU is kiemelkedően figyel, így az idei évben több pályázat is kiírásra kerül a lakossági és kisvállalati felhasználó számára. A napelemek telepítése nem csupán környezetbarát megoldás, hanem hosszú távú megtakarítást is eredményez. Azonban a sikeres telepítéshez elengedhetetlen egy megbízható napelemtelepítő cég kiválasztása. Az elmúlt időszak pályázatai hűen tükrözik, hogy mennyire nem az ár, sokkal inkább egy cég tulajdonságai a lényegesek ebben a szegmensben. Ebben a cikkben három fontos szempontot vesszük górcső alá, melyeket mindenképp mérlegelj, mielőtt egy kivitelező mellett döntesz..

  •     Területi Helyszín

 

Az elsődleges szempont egy napelemtelepítő cég kiválasztásánál a területi helyszín. Fontos, hogy olyan céget válasszunk, amelyik tevékenykedik a mi régióinkban, és ismeri a helyi viszonyokat. A helyi tapasztalat nemcsak a hatékony telepítést segíti elő, hanem a helyi támogatások, engedélyeztetési folyamatok és egyéb specifikus tényezők ismeretével is jár. Emellett a helyi jelenlét azt is jelzi, hogy a cég hosszú távon tervez a területen, és valószínűleg elkötelezett a minőségi szolgáltatás nyújtása iránt. Arról nem is beszélve, hogy egy nem megyei vagy helyi telepítő cég sokkal inkább a mennyiségre megy mint a minőségre, amellett sajnos a határidők tartása sem olyan egyszerűek nekik. Nem mindegy hogyha probléma van egy rendszerrel, helyi erőt kell mozgósítani, vagy az ország másik feléről várhatod a szerelőt hogy egyszer megérkezzen. Mindig tájékozódj, hogy a te területeden belül kik azok a cégek, akiknek itt is van a székhelye, telephelye.

  •     Árbevétel

 

Az árbevétel a vállalat pénzügyi stabilitását és hosszú távú kilátásait tükrözi. A nagyobb árbevétellel rendelkező napelemtelepítő cégek általában hosszú távon képesek fenntartani a minőségi szolgáltatást, és biztosítani tudják a garanciákat. Egy pénzügyileg stabil cég a mai gazdasági környezetben azt tükrözi, hogy a stabilitása mögött átgondoltság és megfontoltság lakozik. Lényeges, hogy akkor tud egy cég stabil maradni, ha folyamatosan képzi az embereit, halad a korral, odafigyel a gazdasági változásokra és azokra szinte azonnal reagál. Egy átgondolatlan stratégia a mostani helyzetben könnyen kicsivé, és destabillá teheti a vállalatot. Fontos, hogy tisztában legyünk a telepítő cég pénzügyi helyzetével, hogy ne csak rövid távú, hanem hosszú távú befektetésként is kezelhessük a napelemeket. A pályázati időszakokra alakult, alacsony árakat kínáló, nagyüzemben dolgozó cégeknek nem az átgondoltság és ügyfélorientáltság a fő szempont hanem a gyors pénzhez jutás. Ezek a cégek hosszútávon nem tudnak minőségi munkát kiadni a kezükből így vagy profilt váltanak, vagy sok elégedetlen vásárlót hagynak maguk mögött. Egyik nem megoldás.

  •     Megbízhatóság

 

A megbízhatóság egy olyan kulcsfontosságú tényező, amely befolyásolja a napelemek telepítésének sikerét. Az ügyfelek véleményei, referenciák és online értékelések átnézése segíthet meggyőződni a cég megbízhatóságáról. A hosszú távú garanciák, a megbízható és gyors szervizszolgáltatás, valamint a szaktudás bizonyítéka lehetnek ennek. A megbízhatóság nem lehet ár kérdése. Az aki hosszútávon tervez egy rendszert, legyen az pályázati vagy önerős finanszírozás, nem engedheti meg magának, hogy a projekt azért álljon meg, mert a cég akiben megbízott nem tud időre teljesíteni.

A napelemek telepítése életünk egyik legfontosabb környezetvédelmi döntése lehet. Ahhoz azonban, hogy ez a folyamat gördülékenyen és eredményesen menjen, elengedhetetlen egy megbízható napelemtelepítő cég kiválasztása. A területi helyszín, az árbevétel és a megbízhatóság olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyek segíthetnek abban, hogy a megfelelő döntést hozzuk, és hosszú távon élvezhessük a napenergia előnyeit. Érdeklődjön ismeretségi körében, járjon utána, melyek azok a cégek amik a fenti kritériumoknak maradéktalanul megfelelnek. A jelenleg is zajló Napenergia Plusz Pályázat, pont az a pályázat lesz, ahol a cégeknek nagy kitettséget kell vállalniuk a pályázat kiírója felé, hiszen a termékek megvásárlását és felhelyezését a pályázati elvárás szerint kell teljesíteni, nem a fizetési ütem szerint. A lakossági 100%-os napelempályázat is megmutatja, melyek azok a cégek akik eléggé stabilak ahhoz, hogy ilyen jellegű projektekbe belevágjanak. Ne feledjük, hogy a környezetünk és pénztárcánk is hálás lesz a megfelelő választásért.

 

A Kelet-Solar Kft több mint 10 éve foglalkozik napelem telepítéssel a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei és egyes Hajdú-Bihar Vármegyei és Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei helyszíneken. Számunkra kiemelkedően fontos, hogy ügyfeleink elégedetten, gyorsan jussanak minőségi szolgáltatáshoz. A több mint 25 fős apparátussal rendelkező cégünk minden egyes dolgozója azon munkálkodik minden nap, hogy a folyamatunk gördülékenyen, gyorsan, szakszerűen menjenek.

 

Ne csak az ár számítson, gondoljon a jövőre, válassza a minőséget, megbízhatóságon a szakértelmet. Válassza a Kelet-Solar Kft-t!

loader
Az oldal betöltése...
EU EU