Loader

Küldés folyamatban, kérjük várjon...
A művelet végén automatikusan átirányítjuk!

Átadtuk a nagykállói gyárcsarnokunk első épületét

Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés valósult meg a Kelet-Solar Kft-nél

2023/02/17

Megvalósult a KELET-SOLAR Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság „Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztés a Kelet-Solar Kft-nél” című projektje a Széchenyi Terv Plusz program Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében nyújtott 205,8 millió Ft feltételesen visszatérítendő összegű európai uniós támogatás segítségével.

A Kelet-Solar Kft. több mint 10 éve foglalkozik napenergia-hasznosító rendszerek forgalmazásával és kivitelezői szolgáltatással. Profiljába tartozik a napelemmel történő áramellátás és közvilágítás, elektromos fűtő- és infrapanelek, elektromos padlófűtések tervezése, kivitelezése.

A projekt keretében a 205,8 millió forint európai uniós támogatás segítségével Nagykálló város iparterületén közel 1.000 m2 alapterületű új gyártó- és raktárcsarnok épült. A magas technikai színvonalú, modern gyártócsarnok megújuló energiaforrást hasznosító technológiákkal, hőszivattyús rendszerrel is felszerelt. Emellett megvalósult a Kft. eszközparkjának bővítése valamint tanácsadói szolgáltatás útján a vállalkozás szervezeti struktúrájának és tevékenységeinek optimalizálására és a cég egy munkatársának angol nyelvi képzésére is került sor.

A projekt eredményeként bevezetett új üzletág, az építőipari alapanyag-gyártókapacitás hozzájárul ahhoz, hogy a vállalkozás képes legyen alkalmazkodni a modern termelési kihívásokhoz.

A projekt tervezett befejezésére 2022.12.22-én került sor.

A vállalkozás további rövid távú célja piaci pozíciójának erősítése és munkahelymegtartás, továbbá középtávon munkahelybővítés.

 

A projektről bővebb információt a https://keletsolar.hu/palyazat/„uzleti-es-termelesi-kihivasokhoz-valo-alkalmazkodast-segito-fejlesztes-a-keletsolar-kftnel”/169 oldalon olvashatnak.

loader
Az oldal betöltése...
EU EU