NOBØ elektromos fűtőpanelek

NOBØ MÁRKA

Európa egyik legnagyobb elektromos fűtő berendezéseket gyártó vállalata Norvégiából származik, ahol aztán valóban fontos szerepet kap a tökéletes és kényelmes fűtés. Gyakori hőmérsékletváltozások, alacsony hőmérsékletek – ilyen körülmények között jöttek létre a NOBØ termékei és ez garancia a tökéletességre!

A NOBØ termékkínálata között szerepelnek a sokak által kedvelt és széles választékkal rendelkező fűtőpanelek, fűtőszőnyegek, amelyek a padló melegen tartását biztosítják vagy a modern technológiával rendelkező szobatermosztát is.

Több éves tapasztalat és tesztelés révén a NOBØ kifejlesztett egy panel fűtőberendezést, amely teljesíti az ígéreteket, és ellenáll a sok éves használatnak is. Az elektromos fűtés és hő gazdálkodás területén piacvezető márka, a NOBØ, az elmúlt évtizedekben eladott milliónyi panelfűtő testekkel bizonyította, hogy a legjobbak közé tartozik. Piacvezető elektromos fűtési termékeit folyamatosan fejleszti és a világ számos pontján vált mérföldkővé technológiában is. A norvég éghajlatra kifejlesztett termékek tervezésekor külön figyeltek arra, hogy valamennyi otthonban könnyen használhatóak legyenek!

NOBØ büszke arra, hogy a piacon a legpontosabb termosztáttal rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a panelfűtők egyenletes beltéri hőmérsékletet képesek fenntartani a kültéri hőmérséklet nagy ingadozása esetén is. Az idősebb és egyszerűbb paneles fűtők gyakran nem képesek megfelelően rögzíteni az időjárási változásokat, ami azt jelenti, hogy a beltéri hőmérséklet csökkenhet, ha kint hűl a levegő.

A NOBØ koncepció alapján az ökoszisztémára alapuló fűtőtermékekkel és a vezérlőrendszerrel egyaránt energiát takaríthatunk meg, miközben könnyebbé és kényelmesebbé teszi a mindennapjainkat. Egyszerűen szabályozhatjuk otthonunk hőmérsékletét egy könnyű, felhasználóbarát alkalmazásban!

NOBØ-vel biztos, hogy otthona meleg és barátságos hely!

NOBØ Fjord

A NOBØ Fjord nem hiába az egyik legkeresettebb fűtőpanel, hiszen világszerte már 4 millió eladott darabbal büszkélkedhet és iparágában a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel!

Külső megjelenésében feltűnőek a lekerekített sarkok, amelyek lágyabb megjelenést és biztonságos környezetet sugallnak egyszerre. A hasonló fűtőpanelekhez képest kisebb mérettel rendelkezik, de alacsony, 0,5W mértékű készenléti fogyasztása nem hagy kétséget.
A fűtőpanel számos versenytársa nem tudja fenntartani az állandó beltéri hőmérsékletet, ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, azonban a NOBØ Fjord a beprogramozott hőfokot minden körülmények között tartani fogja. A legegyenletesebb hő tartást biztosító készülék titka, az új generációs fűtőpanel elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő, amely elképesztő, 0,05°C pontossággal tud érzékelni. A norvég gyártmány másik titka, hogy a modern levegő-áramoltatású fűtőpanelje egy elülső légráccsal van felszerelve, amelyet a mérnökök az egyenletesebb hőelosztás miatt terveztek meg. Ennek köszönhetően pedig otthonunk valamennyi helyiségében megfelelő hőmérsékletet lehet elérni. Ezt a célt szolgálja a fűtőpanel tetején elhelyezett termosztát is, amelynek köszönhetően használata kényelmesebb.

Fontos kiemelni, hogy a hőérzékelő elektronika a panel alján méri a hőmérsékletet, ami azt jelenti, hogy a termosztát a visszatérő levegőt elemzi, így pedig pontosabb lesz a hőmérséklet beállítása is. Az egyszerű, komfort termosztát mellett természetesen a NOBØ Energy Controll termosztáttal is megvásárolható a fűtőpanel.

Nem kell attól tartanunk, hogy a levegő a fűtőpanelben elégett portól lesz szennyezett, hiszen ezt nem teszi a NOBØ Fjord, így pedig egészségesebb belső légteret tesz elérhetővé!

A NOBØ Fjord fűtőpanelek 20cm és 40cm magasságban és 43cm-153cm közötti hosszúságban érhetőek el. Teljesítményükben a 250W és a 2000W között mozognak, vezérlési módjukban pedig három különböző típust is biztosítanak: alapértelmezett NOBO NCU 2Te termosztát, helyi beállítási termosztát vagy rádiós vezérlésű termosztát.

Minden termékre 5 év teljes körű garanciát és 10 év fűtőbetét garanciát vállalunk.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:

Teljesítmény:250 W – 2000 W
Feszültség:230 V
Konnektorba csatlakoztatható:Igen
Alaptartozékok:Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz
Szín:Fehér
Védelmi fokozat:IP 24
Kettős szigetelés:Igen
Fröccsenő víz védelem:Igen
Elektronikus termosztát:NCU termosztát
Max. felületi hőmérséklet:80 °C
Túlmelegedés gátló:Igen
Szag- és hangtalan működés:Igen
Fűtéstechnológia:Konvekciós
Meleg levegő kiáramlás:Előlapon
Programozás lehetőség:NCU termosztáttal

NOBØ Oslo

A NOBØ Oslo a legfejlettebb fűtési technológiájának valamint a modern, letisztult formatervezetésének is köszönhetően iparágában a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel!

Külső megjelenésében a NOBØ Oslo klasszikus, fehér, acél külsővel rendelkezik, vonalai időtállóak és letisztultak, így bármilyen stílusú szobában méltó helyre kerül. Mobilitására jellemző, hogy falra is könnyen felhelyezhető, de ha kerekeken szeretnénk gurítani, annak sincs akadálya. Fűtési elve – más NOBØ fűtőpanelekhez hasonlóan – az alulról beáramló hideg és felül távozó meleg levegőn alapszik.

Sokan csak úgy nevezik, hogy a jövő fűtésrendszere, ami nem véletlen, hiszen a legegyenletesebb hőtartást biztosító készülék titka az új generációs fűtőpanel elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő, amely elképesztő, 0,05°C pontossággal tud érzékelni. A NOBØ Oslo fűtőpanel készenléti fogyasztása is hihetetlen alacsony, mindössze 0,5W.

A termosztát a fűtőpanel tetején kapott helyet, ezáltal használata kényelmes. A hőérző elektronika azonban a fűtőpanel alján méri a hőmérsékletet, amelynek köszönhetően a termosztát a visszatérő levegőt elemzi, így pontos hőmérsékletet tud beállítani.

A fűtőpanel számos versenytársa nem tudja fenntartani az állandó beltéri hőmérsékletet, ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, azonban a NOBØ Oslo a beprogramozott hőfokot minden körülmények között tartani fogja. Ez pedig személyre szabott, kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtést eredményez hosszú távon.

A fűtőpanelek vezérélése az NCU termosztáttal érhető el, amely új generációs, digitális kijelzésű elektronikával rendelkezik. Ennek is köszönhető, hogy a kívánt hőmérsékletet pontosabban állíthatjuk be, ezáltal egyenletesebb és energiatakarékosabb fűtést érhetünk el otthonunkban.
Az innovációk nem érnek itt véget, hiszen a NOBØ Oslo a NOBØ új technológiai vívmányait követi, így éri el az új szintet a jövő elektromos fűtési rendszereiben, a nagy pontosságú termosztátokban, energiatakarékos megoldásokban és a NOBØ Energy Controll vezérlésben. Mindezen fejlesztéseknek köszönhetően a NOBØ Oslo a fűtésrendszerek élvonalát jelentik!

A NOBØ Oslo fűtőpanelek 20cm és 40cm magasságban és 43cm-153cm közötti hosszúságban érhetőek el. Teljesítményükben a 250W és a 2000W között mozognak, vezérlési módjukban pedig három különböző típust is biztosítanak: alapértelmezett NOBO NCU 2Te termosztát, helyi beállítási termosztát vagy rádiós vezérlésű termosztát.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
Teljesítmény: 250 W – 2000 W
Feszültség: 230 V
Készenléti fogyasztás: max. 0,5W
Konnektorba csatlakoztatható: Igen
Alaptartozékok: Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol, Bekötődoboz
Szín: Fehér
Védelmi fokozat: IP 24
Kettős szigetelés: Igen
Fröccsenő víz védelem: Igen
Elektronikus termosztát: NCU termosztát
Max. felületi hőmérséklet: 80 °C
Túlmelegedés gátló: Igen
Szag- és hangtalan működés: Igen
Fűtéstechnológia: Konvekciós
Meleg levegő kiáramlás: Felül
Programozás lehetőség: NCU termosztáttal

NOBØ Tromso

A NOBØ Tromso a legfejlettebb fűtési technológiájának valamint a modern, letisztult formatervezetésének is köszönhetően iparágában a 2025-ös energetikai szabványnak is megfelel!
Külső kialakításánál fontos, hogy más fűtőpanelekhez képest kisebb, lekerekített szélei, fehér színe pedig tökéletes összhangban lehet bármilyen berendezéssel.

A kifejezetten kis helyekre tervezettNOBØ Tromso Compact felső légráccsal van ellátva, termosztátja pedig beépített. Tökéletes választás, ha kis felületen lehet elhelyezni a fűtőpanelt, ahol távvezérelhetőségre nincs szükség.

A legegyenletesebb hőtartást biztosító fűtőpanel titka az új generációs fűtőpanel elektronikájában elhelyezett digitális hőérzékelő, amely elképesztő, 0,05°C pontossággal tud érzékelni. A NOBØ Tromso Compact fűtőpanel készenléti fogyasztása is hihetetlen alacsony, mindössze 0,5W.

A fűtőpanel számos versenytársa nem tudja fenntartani az állandó beltéri hőmérsékletet, ha a külső hőmérséklet jelentősen megváltozik, azonban a NOBØ Tromso Compact a beprogramozott hőfokot minden körülmények között tartani fogja. Ez pedig személyre szabott, kényelmesebb és energiatakarékosabb fűtést eredményez hosszú távon.

A fűtőpanel oldalán elhelyezett termosztát kényelmes használatot eredményez, míg ennél a NOBØ fűtőpanelnél is jellemző, hogy a termosztát a visszatérő levegőt elemzi, így pedig pontos hőmérsékletet lehet beállítani.

A NOBØ Tromso Compact fűtőpanelek 40cm magasságban és 43cm-93cm közötti hosszúságban érhetőek el. Teljesítményükben az 500W és a 2400W között mozognak, vezérlési pedig kizárólag az alapértelmezett, beépített termosztáttal lehetséges.

TECHNIKAI PARAMÉTEREK:
Teljesítmény: 500 W – 2400 W
Feszültség: 230 V
Készenléti fogyasztás: max. 0,5 W
Konnektorba csatlakoztatható: Igen, földelt konnektorba.
Alaptartozék: Bekötővezeték villásdugóval, Fali konzol
Szín: Fehér
Védelmi fokozat: IP 20
Fröccsenő víz védelem: Nem
Elektronikus termosztát: Igen, beépített
Max. felületi hőmérséklet: 80°C
Túlmelegedés-gátló: Igen
Szag- és hangtalan működés: Igen
Fűtéstechnológia: Konvekciós
Meleglevegő kiáramlás: Felül
Programozás lehetőség: Beépített termosztáttal
Mélység falikonzol nélkül: 80 mm
Mélység falikonzollal: 115 mm

NOBØ FÜRDŐSZOBAI FŰTŐPANEL

Elérhetőek a NOBØ fürdőszobai fűtőpanelei is, amelyek törölközőtartóval is rendelkeznek

A NOBØ tervezői ismét kitettek magukért, hiszen modern, letisztult megjelenéssel rendelkeznek a panelek, amelyeknek lekerekített szélei biztonságot is jelentenek. Fehér színben vagy tükör előlappal érhetőek el, hogy még inkább igazodjanak a fürdőszoba berendezéséhez, ezzel is megkönnyítve a választást.

Ezek a panelek helyileg programozhatóak, mindez egyszerűen megoldható a készülék oldalán található beépített termosztáttal. A panelek bátran használhatók bármilyen vizes helyiségben, az esetlegesen ráfröccsenő víz nem okoz problémát, így bátran ajánljuk a fürdőszobák mellett konyhákba vagy akár uszodákba is.

NOBØ TERMOSZTÁTOK

A NOBØ termosztátok a lehető legtöbb vezérlést teszik lehetővé a NOBØ fűtőpanelekhez.

Tapasztalta már, hogy régi panelfűtései nem képesek lépést tartani a hirtelen külső hőmérséklet csökkenésekkel? Ennek oka az lehet, hogy a termosztát nem képes lépést tartani. NOBØ azonban megoldotta a problémát a piacon a legpontosabb termosztát létrehozásával. Ezért a NOBØ panelmelegítők mindig a kívánt beltéri hőmérsékletet adják meg, a változó kültéri hőmérsékletektől függetlenül.

Lehetőség van egyedi vagy központi programozásra egyaránt. Minden Fjord, Oslo fűtőpanel saját, a készüléken elhelyezett termosztáttal rendelkezik, amelynek köszönhetően minden készüléket külön lehet vezérelni, így pedig lehetőség nyílik arra, hogy más-más helyiségben más-más hőmérséklet legyen.

A rádiós vezérlésű termosztátok kizárólag ECO HUB-bal biztosítják az egyedi programozási lehetőséget, így akár naponta más-más programot lehet beállítani. Típustól függ, hogy a komfort valamint a takarék-hőmérséklet a termosztáton állítható-e vagy az applikáción keresztül. Van olyan típus, amelynek a kijelzője háttér megvilágítással rendelkezik, azonban idő után elhalványul, így biztosítja a nyugodt alvást.

A helyi beállítású termosztátok közül van, amelyiken megoldható, hogy a hét minden napján egyedi programozást végezzünk, viszont van, amelyen 9 előre beprogramozott heti időzítő található. Újdonság, hogy a programok indítása adaptív rendszerű, vagyis az elmúlt 10 nap adatait összegyűjti és elemzi is, hogy legközelebb már akár a kívánt időre megemelt hőmérsékletet érje el a helyiség.