Elektromos autótöltők

Ma már egyre népszerűbbek az elektromos járművek, ami nem meglepetés, hiszen egyre többen figyelünk a környezettudatosságra. Az elektromos járművek esetében az akkumulátorok DC-elven működnek, vagyis töltéskor egyenáramú szivárgóáram is keletkezhet. A szivárgóáram elleni védelem többféleképpen is lehetséges, egyrészt RCCB áram-védőkapcsolóval, amelynek a külön történő beépítése jelentős többletköltséggel is járhat. A NOARK töltők már rendelkeznek töltőbe integrált saját B-típusú hibaáram-védelemmel, ezáltal maximalizálva működésük biztonságát és megbízhatóságát.

Az elektromos eszközök és alkatrészek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó NOARK Electricnél arra törekszenek, hogy az ügyfeleiknek kiváló minőségű termékeket tudjanak nyújtani megfizethető áron. Nemcsak a termékek minőségére, hanem a hibátlan logisztikára és a magas szintű ügyfélszolgálatra is támaszkodnak, amelyek együttesen szolgálják a megbízhatóságot. Termékeik minőségét és megbízhatóságát a meghosszabbított 5 éves garanciával látják el.

NOARK Ex9V falra szerelhető töltő

Tökéletes választás elektromos járművek otthoni töltésére. 1 vagy 3 fázisú csatlakozásra is alkalmas, és mindkét fázisnál biztosítja az akár 32A-es töltőáramot. Az 5 m hosszúságú kábel 1. típusú (5 érintkezős) vagy 2. típusú (7 érintkezős) csatlakozóval is rendelkezik és IP44 védettséggel is, ami azt jelenti, hogy az esetleges ráfröccsenő víz sem okoz gondot neki.

Noark Ex9EVC töltő

Mobil megoldás az elektromos járművek töltésére, amely tökéletes választás, ha nem szeretnénk, hogy falra szerelhető elektromos töltőnk legyen. Csak egy hálózati csatlakozóra van szükség, a töltési áram pedig a töltés megkezdése előtt beállítható. Természetesen a töltőkábel minden szükséges védelemmel rendelkezik, szembe tud nézni bármilyen hőmérsékleti változással, túlfeszültséggel vagy alacsony feszültséggel. Integrált RCCB-vel rendelkezik ez a típus is.