BVF infrapanelek és elektromos padlófűtés

BVF Heating Solutions

A BVF Heating Solutions három évtizedre visszanyúló, dél-koreai vállalat, amely 30 év tapasztalatával, évi 9000 elégedett vásárlóval és évi 1000 komplett kivitelezéssel valósítja meg otthonunk melegét és kényelmét. A BVF Heating Solutions vállalati filozófiája megegyezik a vásárlók érdekével, vagyis energiatakarékos és környezetbarát fűtési rendszerek kialakítása otthonainkba.

Legyen szó fűtőpanelekről, padlófűtésről vagy termosztátokról, a legmodernebb technológiákat alkalmazva könnyedén megtalálhatjuk az otthonunkhoz legjobban illeszkedő fűtési rendszert.

BVF INFRAPANELEK

Közel 10 éve érhető el Magyarországon a csúcskategóriás BVF infrapanel technológia, amely a biztonságon és az energiatakarékosságon alapszik. Infrafűtési megoldásukat három alapelv szerint fejlesztették ki: forradalmi, letisztult és energiatakarékos.

Külső megjelenésükben valamennyi infrapanel a letisztultságot tükrözi, fali vagy akár mennyezeti rögzítésre is egyaránt alkalmasak lehetnek. Minimalista megjelenésével bármilyen típusú is otthonunk kialakítása, bátran használhatjuk a BVF infrapaneleket, hiszen tökéletes választás azok számára, akik igényesek az otthonuk berendezésére. Fehér, üveg és tükör kivitelezésű infrapanelek is elérhetőek a BVF kínálatában, amelynek köszönhetően könnyen ki tudjuk választani az otthonunkhoz tökéletesen illeszkedő fűtőpanelt.

A BVF BG Series infrapanel családja egyedülálló nano technológás Graphit-polyimide fűtőelemmel rendelkezik, amelynek köszönhetően nincs szükség többé a „kristály” szemcsés bevonatra. A működési élettartam pedig egy egész életre szól (min. 45-50 év), amely köszönhető az új generációs P5 vezérlő elektronikának is. A P5 technológia lehetővé teszi, hogy az új generációs infrapanelek alacsonyabb üzemeltetési költségek mellett is magasabb hőérzetet tudjanak biztosítani. A BVF legújabb fűtőbetéteinek és szenzorrendszerének összehangolt és együttes működésüknek köszönhetően optimális hőmérsékleten tartja a hőleadó felület valamennyi pontját, akár extrém igénybevétel esetén is.

A készülék aktív hőleadó felületén enyhe domborulást lehet észlelni üzemi hőmérsékleten, ez azonban csak a besugárzási tartomány maximalizálását jelenti. Biztonságos használatuk kétséget nem hagy maga után, hiszen a legmagasabb minőségi követelményeknek, szabványoknak felelnek meg a fűtőpanelek.

BVF PADLÓFŰTÉS

Legyen szó komplett fűtőszőnyegről, alumínium fűtőszőnyegről, fűtőkábelről vagy fűtőfilmről, a BVF padlófűtés tökéletes választás otthonunkba.

A 100W/nm és 150W/nm teljesítményben elérhető fűtőszőnyegek modernné varázsolják otthonunkat. A padlófűtés kialakítása sosem volt ilyen egyszerű, mint a BVF H-MAT termékcsaláddal, hiszen nem igényelnek speciális előkészületet. Bármilyen padlóhoz használhatjuk, akár vynil padlóhoz is és akár a fürdőszobában is biztonságosan alakíthatjuk ki az otthon melegét. A hagyományos padlófűtésekkel ellentétben az elektromos fűtőszőnyegek nem az aljzatbetonba, hanem a csemperagasztóba kerülnek elhelyezésre. Ennek köszönhetően pedig gazdaságossá válik üzemeltetésük is, hiszen a felfűtéshez kevesebb idő szükséges, valamint elkerülhető az esetleges túlfűtés is.

Laminált padló fűtésére az alu fűtőszőnyeget válasszuk, amely padlószint emelkedés nélkül kivitelezhető és percek alatt, akár házilagosan is lehelyezhető. Gyárilag készre szerelt állapotban érhető el, elegendő csak a termosztátba bekötni. Az L-PRO alu fűtőszőnyeg pedig minden eddiginél egyenletesebb hővezetést, és teljes felületű elektromágneses árnyékolást biztos a maximális komfortérzet kialakításához.

A 10 W/m és 20W/m teljesítményben elérhető fűtőkábel egyszerű és költséghatékony megoldásnak bizonyul, amennyiben padlófűtést szeretnénk. Ez a technológia már közel 40 éves múltra tekint vissza, legfőbb tulajdonságai közé pedig az alacsony beruházási költség és a megbízhatóság tartozik.

A padló vagy akár a mennyezetfűtésre alkalmas fűtőfilmek számos méretben és teljesítményben állnak rendelkezésre egyedülálló lehetőséget teremtve a modern építőipar és épületgépészet számára.

BVF TERMOSZTÁTOK

Megbízható termosztátot szeretne otthonába? Nem tud dönteni, hogy távoli vezérlésű vagy lokálisan programozható legyen? 

A BVF termosztátok széles termékkínálatának köszönhetően bármelyiket választhatja!

A gyors távoli elérést biztosító termosztátok minden típusú elektromos fűtéshez tökéletesen összeilleszthetőek. A legszigorúbb minőségi és felhasználási követelményeknek felelnek meg, ezen felül pedig akár telefonos alkalmazás segítségével gyorsabban beállíthatja a kért hőmérsékletet otthonában. Ha nincs lehetőség az elektromos hálózat átalakítására, akkor a fali termosztát elhelyezése a legideálisabb megoldás. Számos BVF termosztát külön programozható, akár napi több időciklus is beállítható rajtuk, ezzel is otthonunk melegét és kényelmét biztosítják. Ha a fűtési rendszer beépítéséhez nincs lehetőség kapcsoló magasságban kialakítani egy csatlakozási pontot, akár a meglévő konnektor helyén vagy egy mennyezethez közeli kötődoboznál is beépíthető a vevő egység.

Bármilyen is legyen a környezet, a BVF termosztátok ideális társak lehetnek, ha elektromos fűtőrendszer kialakításról van szó!