AC-DC dobozok

A megtermelt energia biztonságos kezelése érdekében a napelemsor villámvédelmi összekötő dobozát a napelemsor és az inverter összekötésére használjuk, ezzel a megoldással megbízhatóan, biztonságosan és egyszerűen kivitelezhetjük a szerelést. Ezt a DC dobozt mindig a napelemsor és az inverter közé kell bekötni. Az összekötő doboznak nemcsak magas hatásfokúnak kell lennie, hanem megbízhatóan kell védenie a napelemsort és az invertert is a túlfeszültség ellen. Amennyiben a DC doboz az épületen kívül helyezkedik el, fontos a megfelelő szigetelése, amelyet a szabvány IP65-ben határoz meg, az épületen belül pedig elegendő az IP40 kivitel is. Fontos, hogy a kötődoboz tartalmazzon a rendszer kiviteléhez illeszkedő egyfázisú/háromfázisú egyenáramú főkapcsolót, továbbá egy vagy több munkaponthoz illeszkedő túlfeszültség biztosító védelmi berendezést is. A túlfeszültség levezetőknél javasoltak a Class II bevizsgálású termékek. A működésjelző információt nyújthat a felhasználónak a készülék státuszáról. Az alkalmazott dobozok széles megoldást nyújtanak a kiselosztók piacán, legyen szó falra szerelhető, süllyeszthető vagy gipszkarton falba építhető kivitelről is.

 

Az inverter és a hagyományos AC hálózat között helyezkedik el a „AC doboz”, amely megfelelő szigeteléssel és igény szerinti egy illetve három fázisú túlfeszültség védelemmel, valamint egy izolátorral, azaz áramvédő főkapcsolóval van ellátva.

Hager Group

A Hager csoport napjainkban a technológiájuknak köszönhetően modern megoldásokat tudnak nyújtani a villamos hálózatok és az elosztó berendezések terén egyaránt. Hat évtizede folyamatosan fejlődnek és ma már világszerte elérhetőek termékeik. A Hager Group intelligens és környezetbarát megoldásokat kínál, amelyekkel lakásunk energiaigényét csökkenthetjük. a termékeik fejlesztéséhez és gyártásához szükséges környezetvédelmi teljesítményeket folyamatosan elemzik és optimalizálják. Legyen szó meglévő épületek korszerűsítéséről vagy új energiák és technológiák fejlesztéséről, de akár digitális szolgáltatásokról, a Hager csoport termékeire bátran lehet számítani. 

A fő cél: együtt még innovatívabban lehetünk!

NOARK Electric

Az elektromos eszközök és alkatrészek fejlesztésével, gyártásával és forgalmazásával foglalkozó NOARK Electricnél arra törekszenek, hogy az ügyfeleiknek kiváló minőségű termékeket tudjanak nyújtani megfizethető áron. Nemcsak a termékek minőségére, hanem a hibátlan logisztikára és a magas szintű ügyfélszolgálatra is támaszkodnak, amelyek együttesen szolgálják a megbízhatóságot. 

Motivációjuk: figyelemre méltó technikai újításokkal hoznak létre megbízható termékeket!