pályázataink

Vállalati infokommunikációs és mobilfejlesztések valamint felhőalapú online üzleti szolgáltatások bevezetése a Kelet-Solar Kft-nél

Nincs hozzászólás

A Projekt azonosító száma: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2020-02103

A Kedvezményezett neve: Kelet-Solar Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Szerződött vissza nem térítendő támogatás összege: 9 145 200 Ft

Támogatás mértéke: 40,00%

Szerződött visszatérítendő támogatás összege: 11 431 500 Ft

Projekt teljes költsége: 22 863 000 Ft

Projekt tartalmának bemutatása

A fejlesztés célja egy olyan vállalatirányítási rendszer létrehozása, mely átláthatóan, gyorsan lekezeli az ügyféllel kapcsolatos összes feladatot, rendezi a leltárkészletet, információt ad a beszerzéshez, rögzíti a könyvelési anyagokat, adatokat és azokat a vezetés le tudja kérdezni, anélkül, hogy elmozdulna a munkahelyéről. A projekt keretében helyben telepített saját szoftverek illetve felhőalapú, online üzleti szolgáltatások bevezetésére kerül sor.

A beruházás keretében 11 funkcionális terület bevezetését tervezzük A fejlesztés rövid távú célja, hogy vállalkozásunk napi működése hatékonyabbá váljon, a bevezetendő magas színvonalú IKT alkalmazások korszerű és megbízható háttértámogatást nyújtsanak a különböző vállalati folyamatok menedzseléséhez. Mindez erőforrásokat takarít meg azzal, hogy az egyes munkafolyamatok időigénye kevesebb lesz, továbbá javul a munkavégzés minősége.

A Projekt fizikai befejezésének tervezett napja: 2022.05.31.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük